Dit abonnement er udløbet

Hvis du har aktiveret automatisk fornyelse, fornyes abonnementet automatisk for endnu en periode uden din indgriben. Hvis du ikke har aktiveret automatisk fornyelse, skal du forny abonnementet manuelt.

Hvis du fornyer abonnementet manuelt, og du tidligere har tilføjet en reserveaktiveringskode i programmet, aktiveres programmet automatisk med reserveaktiveringskoden, når det aktuelle abonnement udløber.

Sådan fornys et abonnement:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Gå til Profil afsnittet. Hvis din enhed er forbundet til din My Kaspersky-konto, vises din e-mailadresse her.
  3. Klik på Forny nu i abonnementsoplysningerne.

Webstedet for Kaspersky eStore eller en af vores partnere åbnes i standardbrowseren.

Under købsprocessen skal du indtaste den e-mail, der er registreret med din My Kaspersky-konto. Hvis du ikke har en konto endnu, oprettes den med den angivne e-mail. Efter køb og tilslutning af programmet til din My Kaspersky-konto, aktiveres abonnementet automatisk på enheden inden for en time efter fornyelse.

Du kan også sende det nye abonnement til enheder fra din My Kaspersky-konto. For detaljer om at sende et abonnement til en enhed, der er forbundet til din konto, se Min Kaspersky-hjælp.

Hvis du ikke har fornyet dit abonnement, skifter programmet muligvis til Begrænset funktionstilstand.